Taarten & Workshops

4 The Love of Cake

Algemene Voorwaarden Kindertaarten

Eerste contact.
Jullie zijn op zoek naar een verjaardagstaart, doop taart, geboortetaart, gender reveil taart,
verlovingstaart of andere feesttaart. Dan bent u hier aan het goede adres. 
De taarten zijn te bestellen vanaf 20 personen. 
De prijs begint bij € 6.00

Contact De wensen van jullie taart bespreken we het liefste via WhatsApp. 0628818044 of mail naar wendy@4theloveofcake.nl 

Door drukte (les geven, taart maken) word de telefoon vaak niet opgenomen dus een berichtje gaat sneller. ook lees ik graag de conversatie terug.

Ontwerp

De wensen van jullie taart bespreken we het liefste via WhatsApp. Geef ook de datum door.
Wendy's Taarten maakt altijd een taart op maat. Zo is jullie taart altijd uniek. 
Ik maak dus nooit tweemaal precies hetzelfde ontwerp. Dit geld voor mijn eigen ontwerpen maar zeker ook voor taarten van collega's. Natuurlijk kunnen we wel foto's bekijken ter inspiratie en de stijl benaderen die jullie wensen. Maar dat is ook het leukst. Want wie wil nu een taart die iemand anders al had op hun feest
Ook vraag ik altijd om een slag om de arm wat betreft het besproken ontwerp. Soms blijkt tijdens het maken dat iets niet werkt. Dat sommige dingen beter uitkomen als ik een kleine aanpassing maak. Dat hoort natuurlijk bij uniek handwerk.

Betaling
Na een offerte houden we de datum voor jullie staart vast voor 3 dagen.
Binnen deze 3 dagen dient de aanbetaling van 50% voldaan te worden.
De rest van het bedrag dient 4 weken voor de leverdatum te worden voldaan. 
Als de leverdatum binnen 1 maand van de bestel datum valt, dient het gehele bedrag ineens te worden voldaan.
Natuurlijk mag het hele bedrag altijd ineens worden voldaan. Sommige mensen vinden dit prettiger omdat ze er dan niet meer aan hoeven te denken 4 weken voor het feest.

Ophalen

Kindertaarten en andere feesttaarten worden niet bezorgd. Deze kunnen worden opgehaald.
Adres  Windakker 79.  2771LB Boskoop.
Wendy's Taarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald.

Annuleren of Verplaatsen
Annuleren van een taart kan tot 6 weken voor de ophaal datum. Bij annuleren zal de aanbetaling van 50% ter compensatie dienen in verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de afgesproken datum.
Mocht de datum verzet moeten worden dan kan dit tot uiterst 4 weken voor de afgesproken leverdatum. Mits de nieuwe datum nog beschikbaar is. Binnen het termijn van 4 weken kijk ik altijd nog of ik nog plek heb in mijn agenda voor verplaatsing van de datum. Lukt dit niet dan word het gezien als een annulering. 
Bij annulering binnen 6 weken vervalt het recht op teruggave van de betaling. 

extra aanvulling vanwege corona

Moet jullie de taart verzetten omdat de regering besluit dat jullie feest niet door kan gaan dan doe ik daar zeker niet moeilijk over. Dit geld alleen bij taarten groter dan 30 personen. bij kleinere taarten kan een taart gewoon door gaan en deels worden ingevroren. 
Echter.
Wil je bij de 2e datum later alsnog annuleren voor een rede die niet vanuit de regering komt?
Dan blijven de regels van de eerste datum staan. 
Was Die annulering/verzetting binnen de 6 weken conform mijn vaste regels dan vervalt het recht op teruggave.

Allergieën
Wij zijn niet gespecialiseerd in allergeen vrije taarten. Is er iemand in uw gezelschap vatbaar voor allergische reacties dan dient u daar zelf zorg voor te dragen. Wendy's Taarten is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties!

Klachten
Wendy's Taarten maakt haar producten met zorg. Mocht u echter niet tevreden zijn. Bewaart u dan het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan ons zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken. 
Klachten die later dan 48 uur bij ons word neergelegd zijn niet meer te beoordelen omdat de taart dan oud begint te worden. Deze worden dan ook niet meer in behandeling genomen. Is er meer dan 50% van het geleverde product op gegaan dan gaan we er vanuit dat deze toch prima gesmaakt heeft en kunnen we u geen compensatie bieden. 

Wendy's Taarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

 

Privacy 

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De gevraagde gegevens worden enkel gebruikt voor de bestellingen en niet doorgegeven aan derde.  

Foto's 

Wendy's Taarten behoudt het recht om foto’s van het product te gebruikten voor promotionele doeleinden zonder vergoeding. 

Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment, zonder voorafgaande aankondiging, te wijzigen
*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.