Taarten & Workshops

4 The Love of Cake

Algemene voorwaarden Bruidstaarten.

Eerste contact.
Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen. Maar voor het zover is moeten jullie eerst nog veel regelen.
Voor de Bruidstaart zijn jullie hier dan aan het goede adres.  In principe is ieder soort taart te bestellen. Van super strak in wit of pastel tinten. Romantisch wit met bloemen, Modern met krijtbord. Bladgoud? Of druk en kleurrijk? Klinkt dit goed? Kijk dan bij de info over de proeverij en maak snel een proeverij afspraak.

www.4theloveofcake.nl/proeverij-smaken 
Samen ontwerpen we jullie taart op maat. 
Bruidstaarten zijn te bestellen vanaf 30 personen. De prijs begint bij € 7.50 per persoon.
Bruidstaarten kunnen bezorgd worden. Bezorg kosten zijn € 0.50ct per gereden kilometer.

Contact Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een proeverij
 Stuur bij voorkeur een WhatsApp naar 0628818044 of mail naar wendy@4theloveofcake.nl 

Proeverij

Tijdens de proeverij proeven jullie de uitgekozen smaken. Kiezen een combinatie naar wens. 
Daarna bespreken we jullie wensen en ontwerpen we de taart samen zodat jullie echt jullie bruidstaart naar wens krijgen. Aan het einde van de proeverij horen jullie meteen wat de taart zou gaan kosten. Dus geen verassing achteraf. Daarna krijgen jullie deze offerte natuurlijk ook via de mail toegestuurd. 

Ontwerp

Ik maak altijd een taart op maat. Zo is jullie taart altijd uniek. Ik maak dus nooit tweemaal precies hetzelfde ontwerp. Dit geld voor mijn eigen ontwerpen maar zeker ook voor taarten van collega's. Natuurlijk kunnen we wel foto's bekijken ter inspiratie en de stijl benaderen die jullie wensen. Maar dat is ook het leukst. Want wie wil nu een bruidstaart die iemand anders al had op hun bruiloft.
Ook vraag ik altijd om een slag om de arm wat betreft het besproken ontwerp. Soms blijkt tijdens het maken dat iets niet werkt. Dat sommige dingen beter uitkomen als ik een kleine aanpassing maak. Dat hoort natuurlijk bij uniek handwerk.

Bloemen

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar handgemaakte bloemen. Maar echte bloemen behoren wel tot de mogelijkheid.Hou er rekening mee dat echte bloemen wel bespoten zijn en dat onbespoten bloemen vaak minuscule beestjes kunnen bevatten. Mede daarom adviseer ik dan ook om de taart een maat groter te bestellen zodat het deel waar de bloemen zitten weg gegooid kan worden. Er zitten in deze stukken taart ten slotte ook veel gaten geprikt met de stelen.

De bloemen worden verder natuurlijk wel voedselveilig afgebonden. 

De bloemen worden door het bruidspaar zelf besteld en dienen hier een dag voor de bruiloft te worden bezorgt.

Op deze manier kan er noot iets mis gaan met de kleuren of wensen wat betreft de bloemen omdat deze vaak besteld word bij dezelfde bloemist als waar jullie het bruidsboeket bestellen.

Betaling.

Na de proeverij en offerte houden we de datum voor jullie bruidstaart vast voor 7 dagen.
Binnen deze 7 dagen dient de aanbetaling van 50% voldaan te worden.
De rest van het bedrag dient 4 weken voor de leverdatum voldaan te worden. Als de leverdatum binnen 1 maand van de bestel datum valt, dient het gehele bedrag ineens te worden voldaan.

Natuurlijk mag het hele bedrag altijd ineens worden voldaan. Sommige bruidsparen vinden dit prettiger omdat ze er dan niet meer aan hoeven te denken 4 weken voor de bruiloft.

Bezorgen.

Bezorgen kost 50ct de gereden kilometer. 
Tijdens de proeverij vraag ik al om jullie trouw locatie en de tijd dat jullie de taart aan willen snijden.
En dan is daar is de grote dag aangebroken. Ik zorg ervoor dat de taart een paar uur voor jullie aansnij moment word afgeleverd. Meestal neem ik zelfs even contact op met de locatie. Ik breng de taart nooit heel vroeg omdat ik deze liever niet in de koeling wil zetten op locatie omdat daar soms sterk geurende producten in de koeling staan.
En een taart die te laat uit de koeling komt is nooit zo lekker. Deze moet echt even op temperatuur komen. 

Ik werk overigens nooit met vullingen die in de koelkast moeten tot het aansnij moment. Dus geen slagroom.

Laten jullie de taart ophalen. Dan is Wendy's taarten niet verantwoordelijk voor enige schade na ophalen.

Ook eventuele schade die na het bezorgen op locatie is niet voor mijn rekening. Ik maak altijd een foto ter plaatse zodat ik zeker weet dat ik de taart juist heb afgeleverd.

Annuleren of Verplaatsen

Annuleren van een bruidstaart kan tot 6 weken voor de bruiloft. Bij annuleren zal de aanbetaling van 50% ter compensatie dienen in verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de afgesproken datum.

Mocht de datum verzet moeten worden dan kan dit tot uiterst 4 weken voor de afgesproken leverdatum Mits de nieuwe datum nog beschikbaar is. Binnen het termijn van 4 weken kijk ik altijd nog of ik nog plek heb in mijn agenda voor verplaatsing van de datum. Lukt dit niet dan word het gezien als een annulering. 

Bij annulering binnen 6 weken vervalt het recht op teruggave van de betaling. Hiervoor kunt u als bruidspaar natuurlijk altijd een verzekering afsluiten omdat dit voor de meeste onderdelen van jullie bruiloft zal gelden.

EXTRA COVID AANVULLING.

Moet jullie bruiloft en dus de taart verzet worden omdat de regering besluit dat jullie bruiloft niet door kan gaan dan doe ik daar zeker niet moeilijk over. 
Echter.
Wil je bij de 2e datum later alsnog annuleren voor een rede die niet vanuit de regering komt?
Dan blijven de regels van de eerste datum staan. 
Was Die annulering/verzetting binnen de 6 weken conform mijn vaste regels dan vervalt het recht op teruggave.


Allergieën

Wij zijn niet gespecialiseerd in allergeen vrije taarten. Is er iemand in uw gezelschap vatbaar voor allergische reacties dan dient u daar zelf zorg voor te dragen. Wendy's Taarten is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties!

Klachten

Wendy's Taarten maakt haar producten met zorg. mocht u echter niet tevreden zijn. Bewaart u dan het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan ons zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken. 

Klachten die later dan 48 uur bij ons word neergelegd zijn niet meer e beoordelen omdat de taart dan oud begint te worden. Deze worden dan ook niet meer in behandeling genomen. Is er meer dan 50% van het geleverde product op gegaan dan gaan we er vanuit dat deze toch prima gesmaakt heeft en kunnen we u geen compensatie bieden. 

Wendy's Taarten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Privacy 
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. 
De gevraagde gegevens worden enkel gebruikt voor de bestellingen en niet doorgegeven aan derde.   

Foto's 
Wendy's Taarten behoudt het recht om foto’s van het product te gebruikten voor promotionele doeleinden zonder vergoeding. 

Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment, zonder voorafgaande aankondiging, te wijzigen
*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*